Gastenboek

Chalet de Kat-eker , prima huisje ,

Natuur, Rust en Ruimte. Mooie fietsomgeving met de knooppuntenroute. P.

Chalet de Kat-eker.  Alles was in het huisje aanwezig. Vaatwasser , koel-vrieskast en

zelfs airco.  Geweldig !!    J.

 

In,t Bosken.   Schoon bij aankomst, mooie ligging. Hert gezien en diverse keren meerder hazen.

Het helpen met dieren voeren met gastvrouw Linda was een feestje.

Glijbaan ,schommels , tennistafel , zandbak, voetbalspel , volleynet voor kinderen , heel veel gebruik

van gemaakt. Wandelroute meteen van het erf. En op het erf zijn geeft een fijn gevoel : de ruimte hebben.  M.

 

Kat-eker.  Heerlijk groen uitzicht over het graanveld. Mooie omgeving en veel Rust.

Fazanten en reeen gespot en veel vogels gehoord en gezien.

Keurige accomodatie met alles wat je nodig hebt. R.

 

Kat-eker.  Een oase van rust in een prachtige omgeving. Ideaal om te fietsen en te wandelen.

Het huisje is netjes en verzorgd. Je hebt een prive plekje op een  erf , veilig en rustig.  I.

 

In,t Bosken.   Prachtige plek. Heel veel verschillende soorten vogels gezien ,eekhoorn en hazen.

Fazanten wel gehoord maar niet gezien.

Fijn huisje , compact , schoon  en alles aanwezig . Prima ontvangst .  M.

 

Kat-eker. Heerlijk huisje , schoon , compleet. Geweldig uitzicht over het graan en gezelschap van

paard , kippen ,konijnen  en allerlei vogels rondom het huisje.   A.

 

 

 

 

 

Voor de vijfde keer mochten wij hier weer verblijven in,t Bosken .Zo leuk om te zien dat Pebbles en Dribbel er nog steeds zijn en Itske en Indy. In het weekend hadden wij gelukkig mooi weer En ondanks de regen de rest van de week hebben wij ons weer prima  vermaakt. Aalten, Doetinchem, Winterswijk en Dinxperlo hebben we bezocht en ook een prachtige fietstocht rondom Winterswijk gemaakt. We zijn hier nog lang niet uitgekeken.! Fam. de W.  De Kwakel.

 

Beste familie Jansen ,

Wat jammer dat het erop zit. Het contrast zal weer groot zijn tussen de rustige omgeving hier en straks weer het hectische westen. We hebben enorm genoten, prachtige fietstochten gemaakt en leuke plaatsjes bezocht. We willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Groeten P en M.

 

Beste Linda en Jan ,

Heerlijk even een paar dagen rust in deze corona tijd! Wat is het prachtig wandelen nu hier met al die korenbloemen, klaprozen, jonge zwanen, nestje zwaluwen in de schuur…. Lekker spelletjes gedaan, beetje badmintonnen en gewoon in het zonnetje lezen. Heerlijk ! Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid !  Liefs , P, K, M, en Z.

 

Beste familie Jansen ,

Wat een gouden greep was het om naar de voor ons onbekende Achterhoek te komen en vooral om hier bij jullie te gast te zijn! We hebben 2 heerlijke weken gehad die echt voorbij zijn gevlogen. We hebben veel gefietst en gewandeld, genoten van de prachtige natuur. We hebben leuke dorpen en musea,s bezocht maar de enorme kers met slagroom op de taart was toch echt het verblijf bij jullie. De kinderen hebben zo enorm genoten van de dieren, het skelteren en spelen, het zwembad, de ruimte op het erf, de gezelligheid met de andere kinderen die er waren en de liefdevolle en gemoedelijke begeleiding van Linda bij het mogen helpen bij het verzorgen van de dieren. Nogmaals het was geweldig! Heel hartelijk dank voor alles, we komen graag nog eens terug om te genieten van jullie gastvrijheid en gemoedelijkheid.      Hartelijke groet , R,,G, N,E en S. uit Hardewijk.

 

Het was leuk wakker worden met sneeuw in de tuin en een ree die vlak voor het raam stond ! Lange wandelingen gemaakt in de prachtige omgeving met zon en sneeuwbuien. En bij thuiskomst een lekker vuurtje gestookt in de open haard. Kortom : het goede  Landleven ! De voorjaarsbloemen op tafel en de ( paas) eitjes maakten het compleet ! Een volgende keer , bij hopelijk warmer weer, de fietsen mee . J en M. Zeist.

 

 

Beste Linda en Jan,

Toen we nadachten over een vakantieadresje voor de pinksterdagen, vonden we nog een kaart van jullie van jaren geleden ( meer dan 10 jaar). En gelukkig was er nog ruimte in de Kat-eker. We hebben genoten van de rust en het comfort. Heerlijk buiten zitten, eindeloos fietsen, leuke dorpjes in de omgeving. We waren eigenlijk ,,vergeten,, dat het hier zo mooi en fijn was. Nu wachten we niet weer zo lang voor dat we terug komen !!!  Heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en de attentie. Heel hartelijke groet ,

G. en B. vd J.  Soest.


Lieve Linda ,

We hebben het leuk gehad. We vonden het Super leuk om de dieren te voeren.

Liever blijven we nog een weekje maar dat kan niet . Groetjes Emma  ( 11 jaar).


Beste Linda ,

 

Gevonden wat we zochten, Natuur en Rust. Mooie omgeving om te fietsen. We waren nog nooit in de Achterhoek geweest, meer dan de moeite waard. Het huisje is rustig gelegen, alles aanwezig, aardige ontvangst , knappe bedden, snel warm in het huisje en comfortabele stoelen. En een aardige buur , in de vorm van een paard voor de deur en spelende hazen.

Fam. S. uit Wormer.


 

Dag familie Jansen,

Super huisje. Alles was aanwezig.


Beste familie Jansen,

De natuur in deze streek vd Achterhoek is voornamelijk landelijk , rustig en heerlijk om te fietsen en te wandelen. Wij waren te gast in de 5 pers. stenen bungalow op het landgoed bij Aalten. De ontvangst van Linda was bijzonder gastvrij samen met de lieve Golden Retriever Waldy. De bungalow is van alle gemakken voorzien en er zijn kosten noch moeite gespaard om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is nergens op bezuinigd. Te zien is dat de bungalow met alle aandacht en zorg is gebouwd en wordt onderhouden. In het bijzonder mag vermeld worden de uitstekende kwaliteit van de bedden die er voor zorgen dat je echt uitrust en goed slaapt. Ook de signaalsterkte van de Wifi is voor de echte liefhebbers van hoge snelheden uitzonderlijk goed. Tijdens ons verblijf is er een nieuwe inbouwkoelkast geplaatst. De oude deed het nog wel maar mevrouw Jansen wilde geen risico nemen op uitval. Kortom een fantastische bungalow en zeer aan te bevelen voor zowel een korte als een lange vakantie in een gastvrije omgeving.

Fam. A. Heusden.


Beste familie Jansen ,

Alles prachtig in rustig huisje, midden in de natuur zonder directe buren. De knooppuntenroutes waren fantastisch uitgezet. Het was een prima en gezellig huisje.

Fam K. Amsterdam.


Beste familie Jansen

We hebben een heerlijke week gehad. Het huisje Int, Bosken was heerlijk schoon, de bedden lagen goed. Het was van alle gemakken voorzien .De jongens vonden het erg leuk om te helpen met het voeren van de dieren. Alle speelmogelijkheden hier waren erg fijn. Ze/wij hebben zich geen moment verveeld. En dan alle vogels rondom het huisje. !  We hebben genoten van hun vogelgezang !  We hebben meer dan 25 verschillende soorten geteld.! De omgeving is prachtig ! Grote kans dat we nog eens terug komen !

Hartelijke groeten , fam. H. uit Zwijndrecht.


Lieve Linda en Jan ,

Wat een heerlijke vakantie !

De ruimte, gastvrijheid en de dieren .

Daarbij hebben wij het ook getroffen met het weer. De kinderen stonden maar wat graag op tijd op om te helpen bij het voeren van de dieren. Ook de komst van de 2 geitjes vonden ze geweldig. De skelters en het zwembad zijn dagelijks gebruikt met heel veel plezier. Kortom : voor herhaling vatbaar !

Dus tot ziens.!  Groetjes  J., S., S, D,.


Prima huisje , In,t Bosken , voorzien van alle gemakken. Het huisje was erg schoon.

Fa. H. uit Meppel


Ik heb een week genoten in het huisje , In,t Bosken . De Rust , Ruimte en de natuur zijn schitterend zowel rondom het huisje als in de omgeving. Het huisje is ruim en heel volledig uitgerust en smaakvol gemeubileerd. En heel schoon. Ook met slecht weer ( ik had 3 dagen regen) is het hier heel goed verblijven. Ik ga hier zeker weer heen.

Fa. van V. uit Arnhem.


Ik zocht een huisje om te schrijven aan een boek . Daarvoor had ik stilte nodig en zo min mogelijk gedoe om me heen. Nou dat is helemaal gelukt ! Het huisje In,t Bosken is perfect. Alles is er en het is allemaal schoon en verzorgd. Je kunt zien dat er met liefde voor het huisje wordt gezorgd. Dat blijkt overigens ook uit het gastenboek : trouwe gasten die soms al tientallen keren zijn geweest. Dat zegt genoeg. Een klein gebaar , 2 eitjes in de koelkast met welkom namens de kippen , is veelzeggend. Gulle gastvrijheid zonder gedoe met weer apart de schoonmaak en de stroom en het water en weet ik wat. Een prijs en ,, thats all ,, heel plezierig. Maar waar ik helemaal blij van werd was de toegewijde manier waarop de gastvrouw een probleempje met de Wifi wist op te lossen. Gastvrij zonder serviel te worden. Ik geef nooit tienen ( 8 ), maar ik ben dus zeer content.

Fam. M. uit  Rhenen .


Beste familie Jansen ,

Terwijl we dit stukje gaan schrijven, lopen Pebbles en Dribbel op een paar meter afstand te grazen. Een bekend beeld inmiddels dat we bijzonder zijn gaan waarderen. Ons verblijf in de chalet de Kat-eker  is vergezeld gegaan van mooie winterse omstandigheden, koude en sneeuw. Het heeft bijgedragen aan een aantal heerlijke rustgevende dagen, iets waar we naar op zoek waren . Natuurlijk veel te kort, iets om een volgende keer goed over na te denken. Het weekendje volgens de kinderen : Waldy was echt leuk –  Het verzorgen van de dieren was cool –  We willen hier vaker naar toe . We sluiten ons hier helemaal bij aan. De dieren hebben een extra dimensie gegeven aan het verblijf. Was daardoor nog dichter bij de natuur. We delen de mening van de kinderen en komen graag weer terug !

Fam. G. uit Hardewijk.


We hebben genoten. De chalet de Kat-eker was top ! Dank van de kinderen, ze vonden ,t voeren superleuk !.

Fam. K. Scheveningen.


Beste familie Jansen ,

Toen ik net tegen Maloe ( bijna 2 jaar ) zei dat we morgen weggaan, antwoordde zw ,, nee ,,. Wat hebben we een heerlijke week gehad !. Voor Maloe is het grote erf met veel gras , de speeltuin , het zwembad , de zandbak en alle lieve dieren ideaal. Voor ons is de rustige ligging , de privacy , het prachtige uitzicht ( we hebben op onze 1e avond een reetje gezien.) echt ontspannend. Het chalet is ook bij minder weer gerieflijk . Maloe zal ,,Memi,, zoals ze Daimy noemt missen . Hartelijk dank voor de heerlijke vakantie.

Fam. K. uit Edam.


Helaas inderdaad . Helaas zijn de twee weken weer voorbij. We hebben een fijne tijd gehad. Ondanks het wisselvallige weer , hebben we toch iedere dag iets kunnen ondernemen . Het doolhof – tropisch zwembad in Bocholt – de Leemputten – mosterdmuseum in Doesburg – miniatuur treinbaan hier in Aalten – Land van Jan Klaassen – Binnenpret – Koets tocht – Barenwald in Anholt – kabouterpad in Ruurlo en nog veel meer : er is genoeg te doen hier. Maar het mooiste vonden de kinderen toch de boerderij.de dieren , de reetjes die aan de overkant bij de bomen verschijnen. De heerlijke rust heeft ons goed gedaan, wellicht tot een volgende keer.

Fam. B.


Familie Jansen ,

Bedankt voor de gastvrijheid op jullie erf. Prachtig stuk Nederland. Heerlijk gefietst en genoten van de rust hier.

Fam. M. Oostenwolde.


Familie Jansen ,

Waarom kwamen we hier weer terug?. Om het uitzicht , wijd , de ruimte , rust , vriendelijke ontvangst , de bekendheid , de rustige binnenwegen om lekker te fietsen , mooie hoge bomen , de hazen op de wei , gesprekjes , thuisgevoel , weelderige mais…..

Fam . B. Middelburg.


Voor de derde maal hebben wij jullie vakantieboerderij bezocht. Jullie gastvrijheid en de rust welke wij hier in de Achterhoek ondervinden doet ons erg goed. We hebben genoten van het mooie buitengebied van Aalten en omstreken.

fam. v E. Middelbeers.


Beste familie Jansen ,

Drie jaar geleden waren wij bij jullie twee keer in een jaar. We zaten toen in stacaravan de Gietling. Omdat deze verkocht is zaten we dit jaar in Chalet de Kat-eker. Wat een prachtige chalet is dit. Luxe en goede bedden. We hebben genoten van de mooie plek met het prachtige uitzicht. Bedankt voor de gastvrijheid, de lekkere eitjes en de mooie bloemen .

Familie H. Reeuwijk


Wat hebben wij genoten van de gastvrijheid bij jullie, alles was perfect.! Heerlijk gefietst in de Achterhoek en natuurlijk ook heerlijk gegeten in Aalten. Eigenlijk had ik hier maar een woord neer hoeven te zetten : HEERLIJK !   Bedankt voor alles.

Fam. H. Zetten.


Een heerlijk ontspannen vakantieweek was het in de stacaravan. Een prachtig weids uitzicht en gezelligheid van de dieren, pony , geit , paard , hond , kippen , poes , fazanten , hazen en vogels. Het was voor mij echt ontstressen. Ik heb me uitstekend vermaakt in de omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid.

Fam . M.


Weer heerlijk genoten in de stacaravan de Veldtjakker  ,  van een prachtige week met mooi weer !  Kinderen volop kunnen genieten van speeltuin , dieren voeren en al het speelgoed . Bedankt voor de goede service . Hopelijk tot volgend jaar .

Fam. de K. Scheveningen.


Liebe Familie Jansen ,

Vielen Dank dass es so kurfristig mit der Wohnwagen geklapt hat. Wir hatten hier 4 wirklich schone Tage.  Der Hof ist ein Paradies. Zum einen die viele Tiere und um anderen die vielen Spielmoglichkeiten fur Kinder.

Und jetzt im Sommer der Pool . Wir haben auf jeden Fall vor , wieder zu kommen. Vielen Dank fur Alles ! Bleibt so wie ihr seit.! Alle liebe Wunschen.

Fam. D. aus  Kiel (D).


Lieve familie Jansen ,

Wat was dit een heerlijke vakantie ! We hebben genoten van het schone en ruime chalet/stacaravan de Veldtjakker . Van het prachtige uitzicht , het korenveld met daarachter het maïsveld omzoomd met bomen, geweldig.!!  Ook onze kinderen en kleinkinderen die een dagje kwamen , hebben genoten van o.a. de dieren en natuurlijk het zwembad. En niet te vergeten het warme zomerweer heeft zeker ook meegewerkt aan deze geslaagde vakantie bij jullie in de Achterhoek. Fietsen in deze omgeving met afwisselende landschappen was heerlijk ! Daarbij veel gelezen en uitgerust hier rondom de chalet, met zijn zon en schaduw plekken. Wij danken jullie voor de hartelijke gastvrijheid en vriendelijkheid. ! Met mooie herinneringen en natuurlijk de foto,s die we hebben gemaakt gaan wij na 2 weken weer naar huis ! We wensen jullie gezondheid en Gods Zegen voor de toekomst.

Fam. G. uit Katwijk aan Zee.


De kinderen en ik hebben het weer prima naar onze zin gehad ( in de Veldtjakker ) in de ( al 5 jaar, dus traditionele  ) Achterhoekse vakantie(mid) week.  Jan Klaassen, Walfort , Slingeplas en bezoekjes van mijn ouders vulden de week, naast ,t spelen rondom de boerderij.

We haden het heel leuk gehat. Vooral met het eeten geefen . Ook de dieren waaren liev en de skelters waaren leuk en het stapelbed was leuk. Eigenlijk was alls leuk. Eind.

J.

Groetjes, R.B. uit Leerdam


Ondanks het matige weer hebben we ons prima vermaakt en zijn heerlijk uitgerust. Bij aankomst ( in de Veldtjakker )  een schattig veldboeket op tafel en verse eitjes , echt leuk.!  De bak met folders was voor ons de VVV van Nieuw-Rensink . We hebben er veel van ,,gedaan ,, : Jan Klaassen , bosbessenboerderij , vleesboerderij ,wandeltocht , theetuin. En we hebben gefietst tussen de buien door. Onze zoon ( 17 mnd. ) vond het prachtig hier met alle dieren en de zandbak. Bedankt voor deze heerlijke week op deze mooie plek.

Fam. B. Apeldoorn.


Beste familie Jansen ,

Hartelijk dank voor de bijzonder gastvrije ontvangst op Nieuw-Rensink . Een ,,daalders plekje,, hebben jullie hier. Wat fijn dat wij daar een weekje van mochten genieten. We hebben genoten van het prachtige weer , de stilte , de mooie vogelgeluiden, een prachtige sterrenlucht. De jongens hebben lekker rond gescharreld op het erf  en in het bosje. Topplek voor kinderen van deze leeftijd ( 5 en 6 jaar).  Dat jullie onze jongens zover kregen om vrijmoedig alle dieren te voeren mag je als een compliment opvatten. Ze vonden het erg leuk. En wij vonden het mooi om jullie passie voor de dieren, de natuur en de kinderen te zien. In de omgeving was ook genoeg te beleven : rode paaltjes route bij Bekkendelle , openluchtmuseum Erve Kots , Brandweermuseum Borculo , Fietsen vanaf Berenschot langs boerderij d,olde Pietenpol , Paarse of blauwe wandelroute hier direct vanuit het huisje .

Hartelijke groet , Fam. I. uit Zwolle.


Hallo Jan en Linda,

 

Even een paar kiekjes van ons vakantieweekje. We hebben genoten van het heerlijke plekje . Reeen, fazanten , en prachtige paddenstoelen, alles zo dichtbij. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Fam.  N.  uit  Nieuwlande.


Beste familie Jansen ,

Onze 1e vakantie in de Achterhoek en dat is ons heeeel goed bevallen ! We voelden ons meteen thuis. Een leuk vakantiehuis. Netjes , schoon , goede bedden en douche .En de combimagnetron en vaatwasser komen goed van pas. Maar vooral van de Rust en Ruimte om ons heen hebben we genoten. De vele vogels om het huisje en de hazen die ,s ochtends en ,s avonds regelmatig kwamen ,,buurten,,.De dieren op de boerderij blijven leuk voor jong en oud. We hebben heerlijk gewandeld in de omgeving van Aalten , Bredevoort , Dinxperlo en Winterswijk. De natuur is hier prachtig. Het wandelen is hier afwisselend over zandpaden, door weilanden en stukken bos. Je ziet zoveel mooie kleuren in de natuur en ook dieren : eekhoorn (2x) , ree (2x) , bonte specht , veel water en weidevogels en zang en roofvogels. Heerlijk landelijk is de omgeving van Aalten waar nog ECHT Ruimte En Rust is. En waar de mensen vriendelijk en gemoedelijk zijn. Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen , we hebben het heel erg naar ons zin gehad en de week is omgevlogen.

Groetjes D. en M. uit Dirkshorn .


Beste Jan en Linda
De Achterhoek trekt ons al jaren van wegge de rust en de mooie natuur. Onze mei vakantie hebben wij doorgebracht in de veldjakker. Na een fijne ontvangst van jullie kregen wij de sleutel van de caravan [de Veldjakker] ,een fijne caravan die voorzien is van alle gemakken en fijne bedden om op te slapen ,ook de vrijheid die jullie ons gaven geeft dat we een zeer fijne vakantie hebben gehad. Op het erf is er voor jong en oud wel wat te doen zo kunnen kinderen heerlijk spelen en voor de ouderen kan men heerlijk wandelen en genieten van de dieren. We komen zeker weer terug want die rust en gast vrijheid geeft dat je een fijne vakantie hebt.

Fam Scheffers uit Zaandam


 

Reacties zijn gesloten.