Informatie

Op slechts 10 minuten fietsen van Aalten ligt onze mooie boerderij ‘Nieuw-Rensink’ in buurtschap Lintelo. Wij bieden u te huur aan: een gezellige vakantiebungalow en een mooie  Chalet.

Stilte & schoonheid
Vanuit uw vakantieverblijf kunt u genieten van de stilte en schoonheid van de natuur. U kunt met regelmaat hazen, konijnen, fazanten, roofvogels en soms reeën zien. Rondom onze boerderij wordt de gezelligheid versterkt door de aanwezigheid van onze kippen, paard, minipony, eenden, geiten, poezen en een konijn.

Kids & fun
Voor de kinderen is er een speelveld met een goal, schommels, glijbaan, zandbak, skelter, fietsjes en een wip aanwezig. Voor een campingbedje en een kinderstoel kan gezorgd worden.

Fietsen & wandelen
Aalten ligt op een steenworp afstand van Duitsland en dichtbij de boekenstad Bredevoort en is rijk bedeeld met natuurschoon. Het coulisselandschap biedt afwisselend heuvels, dalen, akkerbouw, weilanden, bosgronden en vlakten. Een prima uitgangspunt dus, voor mooie fiets- en wandeltochten. Een stukje onverwacht Nederland. Folders, wandel en fietsroutes liggen voor u klaar. Nadere inlichtingen worden gaarne verstrekt.

Huishoudelijk

Voor fietsen hebben wij een overdekte stalling waar eventueel
ook elektrische fietsen geladen kunnen worden.

U kunt bij ons gebruik maken van een vriezer, wasmachine en een droger.

Parkeerplaatsen zijn er voldoende

Reacties zijn gesloten.