Informatie

Op slechts 10 minuten fietsen van Aalten ligt onze mooie boerderij ‘Nieuw-Rensink’ in buurtschap Lintelo. Wij bieden u te huur aan: een gezellige vakantiebungalow, drie sfeervolle stacaravans en een Chalet.

Stilte & schoonheid
Vanuit uw vakantieverblijf kunt u genieten van de stilte en schoonheid van de natuur. U kunt met regelmaat hazen, konijnen, fazanten, roofvogels en soms reeën zien. Rondom onze boerderij wordt de gezelligheid versterkt door de aanwezigheid van onze kippen,paard, minipony, eenden, geiten, poezen en een konijn.

Kids & fun
Voor de kinderen is er een speelveld met een goal, schommels, glijbaan, zandbak, skelter en een wip aanwezig. De kinderen mogen helpen met het voeren van de mini pony. Voor een campingbedje en een kinderstoel kan gezorgd worden. Ook hebben wij een overdekte recreatie ruimte met boeken, spelletjes, tafeltennistafel, sjoelbak en een voetbal spel waar u gebruik van kunt maken.Ook kunnen de kinderen in het speel hooi stoeien.

Fietsen & wandelen
Aalten ligt op een steenworp afstand van Duitsland en dichtbij de boekenstad Bredevoort en is rijkbedeeld met natuurschoon. Het coulissenlandschap biedt afwisselend heuvels, dalen, akkerbouw, weilanden, bosgronden en vlakten. Een prima uitgangspunt dus, voor mooie fiets- en wandeltochten. Een stukje onverwacht Nederland. Folders, wandel en fietsroutes liggen voor u klaar. Nadere inlichtingen worden gaarne verstrekt.

Huishoudelijk

Voor fietsen hebben wij een overdekte stalling waar eventueel
ook elektrische fietsen geladen kunnen worden.

U kunt bij ons gebruik maken van een vriezer, wasmachine en een droger.

Parkeerplaatsen zijn er voldoende

 

Reageren is niet mogelijk